Actuator van DCL explosiebestendig elektrisch winstencontract in Noord-Amerika

November 9, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Actuator van DCL explosiebestendig elektrisch winstencontract in Noord-Amerika

DCL heeft partijorde van DCL-Ex reeks compacte explosiebestendige elektrische actuators van de V.S. De „CSA-certificaten per zowel de normen van UL als CSA-helpen onze explosiebestendige producten ingaan de markten van de V.S. en van Canada“, bovengenoemde LIU Yubo, verkoopdirecteur van DCL. „Met de samenwerking van tien jaar met de klanten van Noord-Amerika, weet DCL goed het om onze partners in de V.S. en Canada“ te dienen en te steunen.

In explosieve gasmilieu's, is de veiligheid van elektromateriaal zeer belangrijk. Om ervoor te zorgen dat elektrische actuators op alle brandbare gassen in bredere omgevingstemperatuur kunnen worden toegepast, bevordert DCL de explosiebestendige rang van producten aan Klasse I, Afdeling 1, Groep C en D T5/T6 en Klasse I, Streek 1, AEx db IIC T5/T6 GB.

Vereist door vele klanten van chemisch product, wijnmakerij, olie & gas en de windenergieindustrie, ontwierp DCL oorspronkelijk compacte explosiebestendige elektrische actuators in jaar 2008. „In de markt die van China, DCL-Ex reeks elektrische zijn actuators reeds stabiel en veiligheid geweest meer dan tien jaar“ van bovengenoemde LIU wordt gebruikt. „„In Noord-Amerika, zullen onze partners ook de kwaliteit, geschikte en efficiënte dienst om verlenen te beëindigen - gebruikers.“