DCL begint ATEX/IECEx-officieel certificatie voor zijn explosiebestendige elektrische actuators met SGS Baseefa

May 18, 2020
Laatste bedrijfsnieuws over DCL begint ATEX/IECEx-officieel certificatie voor zijn explosiebestendige elektrische actuators met SGS Baseefa

Op 7 Mei, ondertekende DCL ATEX/IECEx-certificatie en testcontract met SGS China bureau. Het gehele certificatieproces zal op Q4 2020 worden voltooid. In deze Wereld Expo 2020 Dusseldorf van de jaarklep, is DCL van plan om zijn explosiebestendige elektrische actuators aan de markt van Europa officieel te lanceren.

 

In Dec. 2019, is DCL CSA-certificatie per de norm van UL en CSA-voor zowel Streek als Afdelingssysteem begonnen. Het wordt geschat om de CSA-certificatie op Q1 2021 te voltooien. Op dat ogenblik, wordt explosiebestendige elektrische actuators.will van DCL nageleefd aan de explosieveiligheidsvoorschriften van alle landen.

 

1. ATEX-certficaition voor de EU-landen

2. CSA-certificatie voor de V.S. en Canada

3. IECExcertificatie voor andere landen (nodig de overgang van het testrapport als de lokale regelgeving vereist)

4. CCC certificatie voor China

 

 

Elektrische actuator behoort tot het type van D anti-explosion apparaten. Dit keer, voor het van toepassing zijn op meer gas en stofexplosiemilieu, DCL bevordert vorige ExdIIBT4 aan ExdIICT4 & de rangⅢ van ExdC T130 voor ATEX/IECEx-certificatie.
 

DCL is het eerste bedrijf in China om compacte anti-explosion klep elektrische actuators in jaar 2010 te ontwikkelen en te lanceren. In gekleefd 10 jaar, zijn meer dan 30000 eenheden het ex-Bewijsactuators van DCL stabiel en veilig in werking gesteld op de industriegebied, zoals chemisch product, wijnmakerij, voedsel, drank, oil&gas enz.

 

laatste bedrijfsnieuws over DCL begint ATEX/IECEx-officieel certificatie voor zijn explosiebestendige elektrische actuators met SGS Baseefa  0