Thuis Producten

4x quarter turn actuator

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Dynamic Corporation Limited certificaten
China Dynamic Corporation Limited certificaten
Klantenoverzichten
DCL is onze partner en leverancier meer dan 6 jaar geweest. Hun elektrische actuators worden gebruikt om onze gidsvin van onze koelingscompressoren te drijven. Onze centrale airconditioners serviing klanten in HVAC rondom de wereld met de producten van DCL. Zij verlenen onophoudelijk zeer betrouwbare producten en de zeer ontime dienst om ons te steunen.

—— Mideagroep - China

DCL is onze ODM/OEM-installatie ongeveer tien jaar geweest. Hun producten worden ontworpen per de standaard en overgegaane CSA certificatie van UL en van CSA. Zeer weinig Chinese fabrikanten kunnen standaard elektrische actuaotrs van de V.S. met dergelijke goede kwaliteit veroorzaken, daarom kiezen wij hen als onze partner op lange termijn. Wij denken DCL innovatie kan houden.

—— Inc. van de klepoplossing - de V.S.

Met 15 jaar samenwerkings met DCL, zijn wij zeer satified met de producten van DCL. DCL-de achtingskwaliteit eerst en hun werknemers zijn zeer streng aan producten. Zij doen altijd vele experimenten en tests hun nieuwe ontwerpen en verbetering bevestigen. Wij zijn ook verbazend over hun prachtige kwaliteitscontrole voor de delocaliseringsdelen.

—— WESA Armaturen Gmbh - Duitsland

Wij hebben vennootschap met DCL verscheidene jaren gebouwd. Hun actuators drijven zuurstof stabiel schone kleppen voor gaspijp in onze systemen. Zij zijn zeer snel zeer professioneel in actuators en kleppen en reactie op onze vereisten. Hoewel DCL geen groot bedrijf is, maar zij weten het hoe te met grote bedrijven te werken.

—— Air Liquide - Frankrijk

De producten van DCL zijn compacte en lichte gewogen, terwijl de kwaliteit zeer stabiel is. Onze ingenieur bezocht zijn installatie voordien, en werd indruk gemaakt op door hun ontwerp, productie en kwaliteitscontrolevermogen. Deze jaren, woonden zij ook sommige beroemde internationale tentoonstellingen bij, zodat kunnen wij altijd face to face samenkomen, is het goed voor ons vennootschap.

—— Duncan Service Ltd. - Wit-Rusland